Foto: Reuters/Scanpix
Pateicoties Lionela Mesi uzvaras vārtiem, svētdien Spānijas futbola čempionāta grandu mačā "Barcelona" ar rezultātu 2:1 (0:0) viesos apspēlēja Madrides "Atletico".

Rezultātu 63.minūtē atklāja "Barcelona" vienības brazīliešu pussargs Rafinja, kad pie viņa nokļuva bumba pēc urugvajieša Luisa Svaresa sitiena bloķēšanas.

Turpinājumā 70.minūtē izlīdzinājumu panāca pieredzējušais aizsargs Djego Godins, kurš izcēlās ar galvu pēc soda sitiena, tomēr pēdējais vārds piederēja Mesi, kurš 86.minūtē izcēlās pēc atkārtota sitiena.

Cita Spānijas čempionāta augšgala komanda Madrides "Real" vēlāk svētdien viesosies pie "Villarreal" futbolistiem.

Kopvērtējuma galvgalī ar 54 punktiem 24 spēlēs tagad ir "Barcelona" komanda, kurai divus punktus zaudē 22 spēles aizvadījusī Madrides "Real". Tāpat 52 punkti ir "Sevilla" komandai, kas jau aizvadījusi 24 mačus.

Savukārt attiecīgi 45 un 44 punkti ir Madrides "Atletico"un Sansevastjanas "Real Sociedad".

"Sevilla" sestdien pilsētas derbijā ar 2:1 (0:1) pārspēja "Real Betis" komandu, uzvaru 75.minūtē nodrošinot Visentem Ivorram, bet "Real Sociedad" piektdien viesos ar 1:0 (0:0) uzveica "Las Palmas", vārtus iesitot Čavi Prieto.

Kā zināms, no četrām Spānijas komandām trīs ar uzvarām sākušas UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu. Pirmajās spēlēs panākumus izcīnīja Madrides "Real", Madrides "Atletico" un "Sevilla", bet negaidīti smagu zaudējumu piedzīvoja "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!