Foto: F64

Futbola skola "Metta" pievienojusies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerai (LTRK), informē vienība.

"Ar prieku vēlamies paziņot, ka FS "Metta" ir kļuvusi par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru. LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kas pārstāv vairāk nekā 5000 Latvijas uzņēmumu un organizāciju intereses. Biedrība pārstāv organizāciju intereses valstiskā līmenī, kā arī sniedz praktisku, informatīvo un tehnisko atbalstu un pakalpojumus, lai Latvijā nodrošinātu izcilu uzņēmējdarbības vidi un veicinātu organizāciju attīstību," teikts "Metta" paziņojumā.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras galvenais fokuss ir vērsts uz vidi, konkurētspēju un eksportspēju, un tā ir uzņēmēju un organizāciju balss jau kopš 1934. gada. FS "Metta" ir pirmais futbola klubs, kurš pievienojas LTRK saimei.

"Metta" norāda, ka "augstu vērtē kameras vērtības un rūpes" - Latvijas Republikas tautsaimniecība, uzņēmība, politiskā neitralitāte, godīga konkurence, privātkapitāls.

"Sporta nozare, tai skaitā futbola joma, valstiskā līmenī tiek uzskatīta par patērējošu nozari, tomēr tā sniedz nozīmīgu sabiedrisko labumu un atdevi valsts budžetam. Futbols var tikai iegūt vidē, kurā apvienojas lielākie un spēcīgākie Latvijas uzņēmēji, un radīt pievienoto vērtību. Arī futbola jomai ir jādomā par ilgtspējas, pēctecības un konkurētspējas nodrošināšanu," uzskata "Metta".

"LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies tuvu 6000 biedru - 3000 individuālie uzņēmumi un 3000 biedru no uzņēmēju biedrībām. Mūsu spēks un jauda ir mūsu lielais biedru skaits. Sports, tai skaitā futbols, ir milzu industrija, tamdēļ esmu priecīgs, ka vairāku ar sportu saistīto biedru pulkā ir nācis klāt papildinājums – futbola klubs," uzsver LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis.

"FS "Metta" vēlme ir bijusi un vienmēr būs sakārtota vide un nepārtraukta izaugsme. Līdzīgi domājošajiem ir jāapvienojas un vienam otru jāpapildina. LTRK ir mērķtiecīga sabiedrība, un mums sakrīt redzējums par Latvijā uzaugušu izglītotu profesionāli Latvijai un pasaulei. Kopīgi paveicot pareizās izmaiņas, Latvijas futbols var būt arī eksportprece ar ļoti augstu pievienoto vērtību visai mūsu sabiedrībai," bilst "Metta" līdzdibinātājs Ģirts Mihelsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!