Latvijas futbolisti Guntars Silagailis un Roberts Mežeckis otrdien uz vienu gadu parakstīja līgumus ar Īrijas premjerlīgas klubu Korkas "City", vēsta vienības mājaslapa internetā.

"Esmu priecīgs, ka man izdevās parakstīt līgumu ar vienību "City". Šajā komandā ir labi spēlētāji, un tā ir spēcīga. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu klubam izcīnīt uzvaru Īrijas čempionātā," teica 28 gadus vecais aizsargs Mežeckis.

Apmierināts ar pievienošanos Korkas "City" bija arī 24 gadus vecais uzbrucējs Silagailis. "Esmu priecīgs, ka parakstīju līgumu. Kopā ar komandu jau esmu izbaudījis treniņu atmosfēru, un tā ir lieliska. Šeit ir virkne labu un talantīgu futbolistu, tāpēc domāju, ka šī sezona klubam būs veiksmīga."

Mežeckis pagājušo sezonu sāka klubā "Rīga", tomēr pēc kluba finansiālo grūtību sākšanās pievienojās citai Rīgas komandai "Skonto", kura sastāvā noslēdza pagājušo sezonu.

Silagailis pagājušo sezonu sāka Rēzeknes vienībā "Blāzma", bet vasarā pievienojās vienībai "Rīga", kurā noslēdza 2008.gada sezonu.

Īrijas futbola čempionāts sāksies 6.martā, bet pagājušajā sezonā Korkas "City" vietējā čempionātā ieņēma piekto vietu, kas bija kluba zemākā izcīnītā vieta pēdējo septiņu gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!