Šī brīža "Optibet" futbola virslīgas līdere "Riga FC" apstiprinājusi galvenā trenera pienākumu izpildītāju Mihailu Koņevu par pilntiesīgu šī amata veicēju, ziņo klubs.

Pašmāju speciālists pagājušās sezonas virslīgas čempiones pagaidu galvenā trenera amatu ieņēma aprīļa beigās, kad Koņevs aizstāja atlaisto baltkrievu Oļegu Kubarevu. Koņeva vadībā komanda kopš tā brīža izcīnījusi septiņas uzvaras, vienreiz spēlējusi neizšķirti, bet trīs reizes atzinusi pretinieku pārākumu.

Pēdējo sezonu laikā Koņevs jau vairākas reizes bija ieņēmis komandas pagaidu galvenā trenera lomu.

"Galvenais, ka katrā reizē, neskatoties uz to, cik sarežģīta būtu situācija, Mihails spēja atrast īsto pieeju, pareizi motivēt komandu un sasniegt tik ļoti svarīgo rezultātu. Arī pagājušajā sezonā tieši Mihaila vadībā komanda sāka augšupeju, ar Koņevu pie stūres komandai izcīnot piecas uzvaras pēc kārtas," uz komandas veiksmīgo sniegumu pie pašmāju speciālista norādīja klubs savā oficiālajā paziņojumā.

Galvaspilsētas komanda šobrīd ieņem pirmo vietu virslīgā. "Riga" 17 spēlēs izcīnījusi 34 punktus, kas ir par trim vairāk nekā tuvākajiem sekotājiem RFS vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!