Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Itālijas kluba "AS Roma" galvenais treneris Žozē Mourinju pēc zaudējuma UEFA Eiropas līgas finālā bija ļoti neapmierināts ar galvenā tiesneša Entonija Teilora darbu, un viņš pēc spēles ar britu auto stāvlaukumā pārmija pāris asus vārdus.

Jau vēstīts, ka "AS Roma" finālā pēcspēles sitienu sērijā piekāpās "Sevilla" futbolistiem, kuri izcīnīja savu kārtējo UEFA Eiropas līgas titulu.

Galvenajam tiesnesim Teiloram mačs nebija no vieglākajiem, un spēles laikā viņš parādīja 14 dzeltenās kartītes. Arī pēcspēles sitienu sērijā iejaucās tiesneši. Romas kluba vārtsargs Rui Patrisiu atvairīja "Sevillas" malējā aizsarga Gonsalo Montjēla sitienu, tomēr pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesneši fiksēja, ka sitiens jāatkārto, jo vārtsargs nebija uz vārtu līnijas sitiena laikā. Ar otro piegājienu Montjēlam izdevās realizēs "pendeli".

Mourinju pēc spēles nebija labā noskaņojumā. Vispirms viņš tribīnēs iemeta savu sudraba medaļu, bet pēc tam viņš Teiloram veltīja ne tos laipnākos vārdus. Galvenā tiesneša sniegumu viņš, maigi sakot, vērtēja kā "sasodīti apkaunojošu". Lamu vārdu trenera teiktā bija daudz.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!