Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes mačā otrdien Mančestras "United" komanda bija spēcīgāka par Madrides "Real", tomēr angļu klubs nespēja izcīnīt uzvaru, pēc mača atzina "Real" treneris Žozē Mourinju.

Atgādinām, ka "United" otrdien savā laukumā atbildes spēlē pēc strīdīga tiesneša lēmuma ar rezultātu 1:2 piedzīvoja zaudējumu "Real", zaudējot arī divu spēļu summā (2:3) un izstājoties no turnīra.

Par zaudējumu ļoti sašutis bija Mančestras komandas galvenais treneris Alekss Fergusons, kurš uz preses konferenci aizsūtīja savu asistentu. Tikmēr Mourinju stāstīja, ka viņa vadītā komanda nav rādījusi labu sniegumu.

"Šodien zaudēja spēcīgākā komanda. Mēs spēlējām slikti, bet tāds ir futbols. Ja vārtsargs tiek atzīts par spēles labāko spēlētāju, tad tas runā par daudz ko, īpaši par to, ka komanda spēli nekontrolēja," ārzemju medijos citēts Mourinju. "Pirmajā puslaikā notika taktiska cīņa, bet otrajā puslaikā, laukumā dodoties Lukam Modričam, bija redzams, ka viņš viduslīnijā deva dinamiku."

Tikmēr "United" galvenā trenera asistents Maikls Felans uzsvēra, ka Nani strīdīgais noraidījums lauza spēles gaitu. "Spēlei mēs bijām izvēlējušies pareizo taktiku, bet tiklīdz tiesnesis pieņēma neticamu lēmumu, mačā notika lūzums. Tomēr mums jādzīvo tālāk," teica Felans.

Visticamāk UEFA piespriedīs bargu sodu Fergusonam par to, ka viņš neieradās uz pēcspēles preses konferenci.


UEFA Čempionu līgas spēlēm on-line režīmā līdzi var sekot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā "ČEMPIONU LĪGA". Šājā sadaļā arī var aplūkot detalizētu spēļu un katra futbolista statistiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!