Foto: DELFI

Nestabilās situācijas dēļ atcelts ceturtdien Izraēlā plānotais UEFA Eiropas līgas mačs futbolā.


Haifā paredzētajā mačā bija plānots spēkoties Spānijas komandai Bilbao "Athletic" un vietējai vienībai Kirjatšmonas "Hapoel Ironi".

Tomēr Spānijas klubs trešdien, dienā, kad tam bija plānots izlidot, publicējis īsu paziņojumu, pavēstot par cīņas atcelšanu. Pagaidām nav skaidrs, vai un kad mačs tiks aizvadīts.

Šī spēle gan neko daudz neizšķirs, jo jau divas kārtas pirms apakšgrupu sacensību noslēguma abas komandas ir zaudējušas cerības ieņemt kādu no pirmajām divām vietām I grupā un iekļūt nākamajā kārtā. No šīm vienībām atrāvusies ir Francijas komanda Lionas "Olympique" un Čehijas klubs Prāgas "Sparta".

Jau ziņots, ka nedēļu ar jaunu sparu atsācies Gazas joslas un Izraēlas konflikts. Pēc tam, kad 14.novembra pēcpusdienā Izraēlas kara aviācijas uzlidojumā tika nogalināts Gazas joslā valdošās kustības "Hamas" militārā spārna komandieris Ahmeds al Džabari, sekojuši neskaitāmi Izraēlas kara aviācijas uzlidojumi, karaflotes un artilērijas apšaudes, kā arī palestīniešu kaujinieku raķešu triecieni.

Nedēļu ilgais konflikts izdzēsis jau vairāk nekā 140 cilvēku dzīvības.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!