Foto: EPA/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases un "Paris Saint-Germain" zvaigzne Neimars trešdien nespēja pabeigt pārbaudes spēli pret Kataru un traumas dēļ nevarēs spēlēt "Copa America", vēsta ārvalstu mediji.

Pārbaudes spēlē pirms "Copa America", kas sāksies nākamnedēļ, Brazīlija ar 2:0 (2:0) pieveica Kataru. Neimars potītes traumu guva spēles 17. minūtē un drīz tika nomainīts. Brazīliešu zvaigzne laukumu atstāja klibodams, bet vēlāk no stadiona uz autobusu devās ar kruķu palīdzību.

Neilgi pirms Neimara gūtās traumas Ričarlisons guva brazīļiem pirmos vārtus, bet pēc astoņām minūtēm Gabriels Žesus dubultoja Brazīlijas pārsvaru.

Pēc spēles Brazīlijas izlases galvenais treneris Tite pauda cerību, ka komandas lielākā zvaigzne varēs spēlēt "Copa America".

"Redzēju viņu pusaika pārtraukumā, viņa potite bija piepampusi. Nevajadzētu būt nopietnai traumai un ceru, ka viņš ātri atveseļosies. Neimars ir īpašs spēlētājs mūsu komandā," žurnālistiem sacījis Tite.



Tomēr vēlāk kļuva zināms, ka Neimars nevarēs spēlēt Dienvidamerikas nozīmīgākajā futbola turnīrā - "Copa America". Kā vēsta mediji, Neimaram ir sarautas potītes saites, kas liegs viņam spēlēt ilgāku laiku.

Neimara trauma ir vēl viens notikums futbolista nelaimju sarakstā. Pagājušajā nedēļā viņš tika apsūdzēts izvarošanā, un šajā lietā katru dienu parādās arvien jaunākas notikušā detaļas. Savukārt vēl pirms skandāla parādīšanās publiski Neimars zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!