Foto: AFP/Scanpix/LETA
Brazīliešu futbola spīdeklim Neimaram pēc Parīzes "St.Germain" sensacionālās izstāšanās no UEFA Čempionu līgas draud diskvalifikācija par tiesnešu darbības kritizēšanu.

Neimars traumas dēļ jau kādu laiku nevar palīdzēt PSG, un vakar savas komandas neveiksmi UEFA Čempionu līgā vēroja Parīzes stadiona tribīnēs. Ziņots, ka PSG savās mājās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē ar 1:3 zaudēja "Manchester United", izstājoties no tālākas dalības sacensībās.

PSG un "Manchester United" likteni izšķīra jaunieviestā VAR sistēma. Mača galvenais tiesnesis Damirs Skomina pēc video atkārtojuma noskatīšanās piešķīra "pendeli" uz PSG vārtiem, to realizēja Markuss Rešfords, nodrošinot mančestriešiem panākumu divu maču summā.

Pēc mača Neimars sociālajā tīklā "Instagram" ievietoja īso video stāstu, kurā, lietojot arī rupjus vārdus, nozākāja tiesnešu darbību. Tagad viņam par savu emocionālo izvirdumu sociālajos tīklos draud diskvalifikācija. UEFA Disciplinārais kodekss paredz par līdzīga rakstura izgājieniem 1-3 spēļu diskvalifikāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!