Foto: Vida Press
Brazīlijas futbola zvaigznei Neimaram potītes traumas dziedēšana aizņems aptuveni vienu mēnesi, paziņojusi viņa pārstāvētā Francijas komanda Parīzes "Saint-Germain".

Brazīlijas futbolisti trešdien pārbaudes mačā ar 2:0 uzvarēja Kataru, bet Neimars traumas dēļ laukumu pameta jau 20 minūtē. Uzbrucējs stadionu atstāja vien ar Brazīlijas izlases personāla palīdzību, izplūstot asarās.

Brazīlijas izlases galvenais treneris Tite pauda cerību, ka Neimars ticis cauri sveikā bez nozīmīga savainojuma, turpretī Brazīlijas Futbola federācija ziņoja, ka futbolists pārrāvis labās kājas potītes saites.

Savukārt PSG ārstu veiktie izmeklējumi liecina, ka Neimaram saites nav plīsušas, bet gan sastieptas, kas nozīmē, ka futbolists traumu varētu sadziedēt četru nedēļu laikā.

Tiesa, ar to nebūs gana, lai Neimars varētu palīdzēt Brazīlijai "Copa America" turnīrā, kas sāksies jau nākamajā nedēļā.

Neimars šosezon jau izlaida trīs mēnešus, kad janvārī atsvaidzināja iepriekš gūto potītes savainojumu. Arī pērn traumas ārstēšana Neimaram aizņēma trīs mēnešus, bet viņš atgriezās uz Pasaules kausa izcīņu, kur gan demonstrēja blāvāku sniegumu nekā ierasts.

Papildu traumām un apsūdzībai izvarošanā Neimara karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc šīs sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimara pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet pagājušajā nedēļā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.

27 gadus vecais Neimars aizvadīja savu otro sezonu Francijas grandā PSG. Viņš visu turnīru ietvaros 28 spēlēs guva 23 vārtus.

Neimars Brazīlijas izlases sastāvā 97 spēlēs guvis 60 vārtus.

"Copa America" Brazīlijā norisināsies no 14. jūnija līdz 7. jūlijam, turnīra saimniecei spēlējot vienā apakšgrupā ar Bolīviju, Venecuēlu un Peru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!