Foto: AFP/Scanpix/LETA

Francijas futbola augstākās līgas spēlē starp Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un "Angers" brazīliešu superzvaigzne Neimars guva vārtus, bet šī sezona viņam ir beigusies gaidāmās trīs spēļu diskvalifikācijas dēļ.

Francijas čempionāta 36.kārtas spēlē PSG viesos izcīnīja uzvaru ar 2:1 (1:0).

Vārtus PSG labā guva Neimars un Anhels di Marija, bet "Angers" rindās izcēlās Flavjēns Taits.

Tieši Neimars 20.minūtē atklāja mača rezultātu, bet 58.minūtē di Marija panāca 2:0. Savukārt "Angers" uzbrucējs Taits guva vārtus pēc tam, kad atkārtoti sita pa bumbu, jo iepriekš nespēja realizēt 11 metru soda sitienu.

Tikmēr savus pēdējos vārtus šosezon guva Neimars, bet turpmākās trīs spēles brazīlietim būs jāizlaiž, jo pēc Francijas kausa fināla spēles, kurā PSG cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju.

Tāpat Neimaram arī būs jāizlaiž nākamās trīs UEFA Čempionu līgas spēles, jo pēc zaudētajām astotdaļfināla spēlēm pret Mančestras "United" uzbrucējs asi kritizēja tiesnešu darbu.

Francijas grands PSG gan cer, ka šie nebūs Neimara pēdējie vārta kluba rindās. Jūnija sākumā atvērsies transfēru logs, un klīst baumas, ka par uzbrucēja pakalpojumiem interesējoties citi klubi.

PSG jau ir nodrošinājusi Francijas čempiontitulu, bet tā šobrīd 36 spēlēs guvusi 88 punktus, bet otrā ar 69 punktiem 35 cīņās ir "Lille". Trešo pozīciju ar 63 punktiem ieņem Lionas "Olympique", kamēr 62 punkti ir "Saint-Etienne" kontā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!