Foto: AFP/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbolists Neimars nav ar mieru, ka Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) vēlas samazināt viņa algu, raksta izdevums "Le Figaro".

Vairāki klubi spējuši vienoties ar spēlētājiem, ka tie saņem mazāku algu koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 pandēmijas laikā, taču ne visi ar to ir mierā. Neimars ir viens no vairākiem spēlētājiem PSG rindās, kurš nevēlas algas samazinājumu.

Taču PSG vadība uzskata, ka šādā veidā Neimars izdara spiedienu uz klubu, lai veicinātu savu atgriešanos "Barcelona" komandā.

Par Neimara iespējamo atgriešanos "Barcelona" komandā tiek vēstīts jau ilgāku laiku, taču līdz šim darījums nav noticis. Tieši lielā brazīlieša alga ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Barcelona" nesteidz panākt šo darījumu.

Neimars jau iepriekš spēlēja "Barcelona" sastāvā, bet 2017. gadā par rekordlielu transfēra summu pievienojās Parīzes "Saint-Germain", kas par viņu samaksāja 222 miljonus eiro. Iepriekš medijos izskanējusi informācija, ka PSG Neimaru varētu pārdot par 150 miljoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!