Foto: Vida Press

Francijas futbola čempionvienībā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien trim personām tika noteikta inficēšanās ar Covid-19, paziņoja komanda.

PSG trešdien paziņoja, ka tās rindās trim personām ir noteikta saslimšana ar vīrusu, taču konkrēti vārdi netika atklāti. Trīs inficētie esot saņēmuši pienācīgu medicīnisko aprūpi, bet pārējā komanda turpmāk tiks regulāri pārbaudīta.

Vairāki ārzemju mediji, tostarp arī Francijas laikraksts "L'Equipe" vēsta, ka ar vīrusu inficējušies Neimars, Anhels di Marija un Leandru Paredes. Laikraksts jau iepriekš ziņoja, ka vairāk PSG spēlētāji, arī trīs augstāk minētie, pēc sezonas noslēguma devušies uz Ibisas salu, lai baudītu godam nopelnīto atvaļinājumu.

Francijas čempionāts jau ir sācies, taču PSG ieguva iespēju tajā iesaistīties nedaudz vēlāk, jo 23.augustā vēl tika aizvadīta UEFA Čempionu līgas finālspēle.

Parīzes kluba pirmais mačs paredzēts 10.septembrī pret "Lens".

Francijas līgas noteikumi nosaka, ka gadījumā, ja vienā klubā ir konstatēti vismaz trīs saslimšanas gadījumi ar Covid-19, vienība nedrīkst aizvadīt grupu treniņus. Noteikumi gan ir spēkā vien tad, ja trīs saslimšanas gadījumi noteikti astoņu diena periodā.

Jau iepriekš Francijas čempionātā dažās komandās tika konstatēta saslimšana ar Covid-19. Viena no pirmajām vienībām, kas ziņoja par vīrusa klātbūtni, bija Marseļas "Olympique".

PSG aizvadītajā sezonā tika kronēta par Francijas čempioni, lai arī Covid-19 izplatības dēļ, turnīrā netika aizvadītas visas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!