Foto: EPA/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Neimars vēloties pamest Parīzes "Saint-Germain" un gribētu atgriezties "Barcelona" sastāvā, vēsta portāls "goal.com".

Lai arī Neimars par jaunu futbola transfēra rekordu 2017. gadā pārcēlās uz "Saint-Germain" komandu, viņš jau vēlas pamest komandu. "Barcelonas" komandas pārstāvji neoficiāli esot teikuši, ka strādā pie šī potenciālā darījuma, taču nākamo soli vajagot spert pašam spēlētājam, noskaidroja portāla žurnālists Ignasi Oliva Gisperts.

Parīzē Neimara alga sezonā sasniedz pat 40 miljonus eiro, tāpēc algas samazinājums ir viena no galvenajām "Barcelona" prasībām, lai veiktu šo darījumu. Tāpat futbolistam vajadzētu nākt klajā ar paziņojumu par viņa pāreju uz "Saint-Germain", lai mazinātu apmulsumu Barselonas kluba līdzjutēju vidū par viņa lēmumu pamest komandu.

Līdz ar baumām par Neimara iespējamo atgriešanos "Barcelona", izdevums "El Partidazo de COPE" vēsta, ka brazīlieti savā sastāvā vairs necentīsies iegūt Madrides "Real". Aizvadītajā vasarā "Real" viens no galvenajiem mērķiem bija Neimara iegūšana.

Šajā sezonā Neimars visos turnīros izcēlies ar 15 vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!