Foto: LETA

Svētdien Rīgā noslēdzās UEFA "Futsal Cupm" pamatkārtas pirmās grupas turnīrs, kurā Latvijas čempioniem FK "Nikars" pēdējā mačā pret Bratislavas "Slov-Matic" derēja arī neizšķirts, lai kvalifisētos Eites raundam.

Tomēr, spēles laikā esot vadībā ar 3:1, tika piedzīvots sāpīgs zaudējums 3:4. Līdz ar to nākamajai kārtai kvalificējās "Slov-Matic" un Vitebskas MFK "Viten", kas dienas pirmajā spēlē ar 6:1 pārspēja "Hamburg Panthers", portālu "Delfi" informēja FK "Nikars" sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Lakševics.

Pirms dienas pirmā mača reti kurš šaubījās, ka Baltkrievu komanda izcīnīs uzvaru. Lai arī Hamburgas komanda septītajā minūtē atklāja rezultātu, tomēr brīnumi nenotika – pa diviem vārtiem gūstot Ikaram Federinčikam un Staņislavam Lemeško, MFK "Viten" izcīnīja itin pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 6:1, tādējādi kā pirmā komanda Rīgas grupā nodrošinot vietu Elites raundā.

Līdz ar to bija skaidrs, ka "Nikars" mačā der arī neizšķirts. Lai arī slovāki jau trešajā minūtē pārspēja Ivo Jukiču, tomēr perioda turpinājumā mūsu komanda prata ne vien izlīdzināt rezultātu, bet arī iegūt divu vārtu pārsvaru 15.minūtē. Diemžēl iegūto pārsvaru noturēt neizdevās, un pārtraukumā komandas devās pie neizšķirta rezultāta – 3:3.

Bet uzvaras vārtus pretinieki guva 32.minūtē, no vārtiem tālu izgājušo Jukiču pārspējot Gabrielam Rikam.

Spēles pēdējās septiņas minūtes "Nikars" aizvadīja lielākoties ar pieciem laukuma spēlētājiem, labas iespējas netrūka ne Jardel, ne Ramada, ne Igoram Avanesovam, taču neviena no tām netika realizēta. Jāatzīst, ka spēles pēdējās minūtēs fantastisku sniegumu demonstrēja pretinieku komandas vārtsargs Mario Gašparovičs, bet visa "Slov-Matic" pašaizliedzīgi spēlēja aizsardzībā. Līdz ar to FK "Nikars", diemžēl, sapnis par Elites raundu būs jāizsapņo nākamsezon, norāda Lakševics.

"Nikars" komandas labā vārtus pēdējā spēlē guva Igors Avanesovs un Veve, bet vienu reizi bumbu savos vārtos raidīja Gašparovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!