Foto: F64

Divu Daugavpils komandu cīņā piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 12.kārtas spēlē "Noah Jurmala" divreiz izvirzījās vadībā un svinēja pirmo uzvaru virslīgā kluba vēsturē.

Spēlē Daugavpils stadionā "Celtnieks" mājinieku lomā esošā "Daugavpils" piekāpās "Noah Jurmala" ar 1:2 (0:1).

Vārtus mājinieku labā guva Valerijs Afanasjevs, bet viesiem izcēlās Alans Siņeļņikovs un Klāvs Kramēns.

Pirmā puslaika 11.minūtē pirmo reizi jaunā kluba vēsturē "Noah Jurmala" izvirzījās vadībā, Siņeļņikovam realizējot 11 metru soda sitienu.

Vairāk uzbruka mājinieki, taču viesus vairākkārt glāba gan pārliktnis, pa kuru Afanasjevs trāpīja pēc brīvsitiena mača 47.minūtē, gan neprecīzas pēdējās darbības uzbrukumā.

Tomēr 68.minūtē Afanasjevs savu panāca, izlīdzinot rezultātu - 1:1.

Bija vēl vārtu gūšanas iespējas, vairāk gan "Daugavpils" izpildījumā, kurai gandrīz visu maču bija jāatspēlājas, taču veiksme šoreiz bija "Noah Jurmala" pusē.

73.minūtē pēc centrējuma no kreisās puses vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaras vērtībā, guva Kramēns - 2:1 "Noah Jurmala" labā.

Turnīra vadībā ar 22 punktiem desmit spēlēs ir "Riga", bet ar 20 punktiem deviņos mačos seko RFS un "Valmiera". Astoņās cīņās pie 13 punktiem tikusi "Daugavpils", 12 punkti astoņos dueļos ir "Liepājai", bet "Metta" un "Spartaks" seko ar sešiem punktiem attiecīgi deviņās un astoņās spēlēs. "Ventspilij" ir četri punkti astoņās cīņās, bet trīs punkti četrās spēlēs ir Daugavpils "Noah Jurmala" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!