Foto: F64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Spēlētāju statusa un pāreju komisija noraidījusi Jevgeņija Kazačoka un Ņikitas Koļesova iesniegumus pret FK "Ventspils", paziņoja klubs.

Abi futbolisti iepriekš intervijā portālam "sportacentrs.com" esot izteikušies, ka saņēmuši algas, kas atrunātas ārpus noslēgtā līguma. Starp spēlētājiem un FK "Ventspils" radušās domstarpības un spēlētāji esot vērsušies LFF Spēlētāju statusa un pāreju komisijā.

Klubs vēsta, ka Kazačoks un Koļesovs vērsušies pie LFF par spēlētāju darba līgumiem un tajos esošajiem pārkāpumiem, taču LFF Spēlētāju statusa un pāreju komisija noraidīja spēlētāju finansiālās pretenzijas pret FK "Ventspils", jo tām neesot juridisku pamatojumu.

"No savas puses FK "Ventspils" izsaka pateicību par objektīvo un profesionālo attieksmi šīs situācijas izskatīšanā. Mūsu klubam nebija šaubu par mūsu pozīcijas korektumu un esam gandarīti, ka veselais saprāts dotajā situācijā guva virsroku," teikts kluba paziņojumā.

Iespējams, ka pēc abu spēlētāju izteikumiem Valsts Ieņēmumu dienests (VID) maija sākumā veica kratīšanu FK "Ventspils" par aizdomām par iespējamo aplokšņu algu maksāšanu. Aploksnēs maksātas ne tikai algas, bet arī prēmijas un dažādas citas piemaksas, ziņoja televīzijas kanāls TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!