Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien UEFA Eiropas līgas astotdaļfinālā tika aizvadītas atbildes spēles, noskaidrojot ceturtdaļfinālistus.

Ceturtdaļfinālā iekļuva Krievijas klubs Kazaņas "Rubin", kas pagarinājumā ar 2:0 pārspēja "Levante" komandu no Spānijas. Abas komandu spēles noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, tāpēc uzvarētāju nācās noskaidrot papildlaikā. 100.minūtē Hosē Rondons guva pirmos vārtus "Rubin" komandai, bet 112.minūtē Vladimirs Djadjuns panāca 2:0.

Tikmēr cits Krievijas klubs Sanktpēterburgas "Zeņit" atbildes spēlē ar 1:0 uzvarēja Šveices "Basel", taču divu spēļu summā tas piedzīvoja zaudējumu ar 1:2. Krievijas komandas labā vienīgos vārtus guva Aksels Vitsels.

Tikmēr Itālijas vienība Milānas "Inter" atbildes spēlē atspēlēja trīs vārtu deficītu, tomēr ceturtdaļfinālā neiekļuva, jo izbraukumā guva mazāk vārtus. Atbildes spēlē "Inter" ar rezultātu 4:1 pārspēja Totenhemas "Hotspurs", bet divu spēļu summā rezultāts bija 4:4.

Ceturtdaļfinālā iekļuva vēl viens Anglijas klubs - Londonas "Chelsea", kas ar 3:1 uzvarēja Rumānijas vienību Bukarestes "Steua", divu spēļu summā svinot uzvaru ar 3:2.

Tikmēr Ņūkāslas "United" atbildes spēlē ar 1:0 pārspēja Mahačkalas "Anži", ar tādu pašu rezultātu triumfējot arī summā, bet Romas "Lazio" summā ar 5:1 pārspēja "Stuttgart".

Vēl Eiropas līgas turnīru turpinās Stambulas "Fenerbahce", kas divu spēļu summā ar 2:1 uzvarēja Čehijas vienību Plzeņas "Viktoria", un Lisabonas "Benfica", kas summā ar 4:2 pieveica franču Bordo "Girondins".

 Ar sīkāku spēļu statistiku iespējams iepazīties portāla "Delfi" sadaļā LIVESCORES.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!