Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Divus vārtus gūstot spāņu pussargam Dani Olmo, "Leipzig" komanda piektdien svinēja uzvaru Vācijas futbola bundeslīgas 31.kārtas spēlē.

Leipcigas komanda viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) apspēlēja "Hoffenheim".

Spēles pirmajā minūtēs mājinieki varēja tikt pie 11 metru soda sitiena, taču mača tiesnesis pēc videoatkārtojuma noskatīšanās savu lēmumu mainīja. Otrā laukuma galā devītajā minūtē Olmo saņēma piespēli uz soda laukuma robežas, paspēra pāris soļus uz priekšu un trieca bumbu tīklā - 1:0.

Divas minūtes vēlāk spānis izcēlās vēlreiz. Marsels Sabicers no laukuma galalīnijas ar galvu nolika bumbu Olmo pa sitienam un "Leipzig" pussargs no aptuveni 11 metriem dubultoja viesu pārsvaru. Dažas minūtes vēlāk mājinieki norībināja vārtu pārliktni.

Spēles turpinājumā "Hoffenheim" komandai bija pāris labi momenti, bet mača pēdējā desmitminūtē par vairākām bīstamām epizodēm parūpējās Leipcigas futbolisti, taču dueļa rezultāts palika nemainīgs.

Nedēļas nogalē tiks aizvadītas pārējās 31.kārtas spēles.

Kopvērtējuma vadībā ar 70 punktiem 30 spēlēs ir Minhenes "Bayern" komanda, kurai ar 63 punktiem seko Dortmundes "Borussia". Trešo vietu ar 62 punktiem 31 mačā ieņem "Leipzig", kas par sešiem punktiem apsteidz Menhengladbahas "Borussia" un Leverkūzenes "Bayer". Par 11 punktiem no vadošā piecinieka atpaliek "VfL Wolfsburg".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!