Foto: F64
Latvijas izlases futbolists Daniels Ontužāns, kurš vairākus gadus pārstāvējis Minhenes “Bayern” jauniešu komandas, iekļauts kluba pirmās komandas sastāvā, tam dodoties uz ASV, lai piedalītos pārbaudes spēļu turnīrā, vēsta vienība.

19 gadus vecais vangažnieks ir viens no 27 līdzi paņemtajiem "Bayern" futbolistiem. Ontužāns pārstāvēs komandu kopā ar tādiem spēlētājiem kā Vācijas izlases vārtsargu Manuelu Noijeru, Polijas izlases uzbrucēju Robertu Levandovski, Vācijas izlases pussargu Tomasu Milleru un citiem labi zināmiem Minhenes kluba futbolistiem.

Vācijas čempionvienība piedalīsies ASV notiekošajā “International Champions Cup”, kurā sacentīsies 11 komandas no Eiropas, kā arī Meksikas klubs “Guadalajara”.

Klubs vispirms dosies uz Losandželosu, kur tas 17. jūlijā tiksies ar Londonas “Arsenal”, tad 20. jūlijā Hjūstonā cīnīsies pret Madrides “Real”, bet visbeidzot 23. jūlijā Kanzassitijā sacentīsies ar “AC Milan”.

Latvijā dzimušais, bet no astoņu gadu vecuma Vācijā dzīvojošais Ontužāns jau deviņus gadus pārstāvējis “Bayern” klubu. Futbolists U-15 un U-16 vecuma grupās spēlējis arī Vācijas jauniešu izlasēs, tomēr 10. jūnijā pussargs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, tādējādi savu futbolista karjeru starptautisku nacionālo izlašu turnīros saistot tieši ar dzimteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!