Foto: F64

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs sestdien Šveices superlīgas čempionātā "Lugano" komandas sastāvā devās laukumā uz maiņu un palīdzēja nosargāt uzvaru Lozannā.

"Lugano" viesos uzvarēja "Lausanne" ar 1:0 (1:0).

Ošs laukumā devās mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

Viesi ar 11 metru soda sitienu vadībā izvirzījās jau mača 11.minūtē, kad precīzi sita Mijats Maričs.

Ošs pagājušajā sezonā spēlēja citā superlīgas komandā Neišateles "Xamax", taču pirms šīs sezonas sākuma Jūrmalas "Spartaks" viņu izīrēja "Lugano".

Pēc sešām spēlēm "Lugano" ar 12 punktiem ir līdere, kamēr "Lausanne" ar astoņiem punktiem piecās cīņās ir piektā starp desmit komandām. Otrajā vietā ir čempionvienība Bernes "Young Boys", kam ir 11 punkti, bet cīņa mazāk.

Savā laukumā uzvaru sestdien Ukrainas premjerlīgas spēlē izcīnīja Latvijas futbola izlases aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā "Oleksandriya", kas ar 1:0 (0:0) pārspēja "Ļviv".

Dubra bija pieteikumā, taču laukumā netika.

Vārtus 70.minūtē ar 11 metru soda sitienu guva Maksims Tretjakovs.

"Oleksandriya" ar 13 punktiem deviņās spēlēs ieņem septīto vietu līgā, kamēr Latvijas futbola izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja" ar desmit punktiem astoņās cīņās ir devītā.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!