Foto: LFF

Latvijas futbola izlase 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīru otrdien iesāks ar cīņu pret Andoras valstsvienību, spēlējot izbraukumā, un valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars sagaida grūtu cīņu.

Latvijas un Andoras valstsvienības maču aizvadīs pulksten 21:45, un spēlei līdzi varēs sekot arī portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē.

"Šī ir nozīmīga spēle mūsu komandai. Sākas jauns kvalifikācijas cikls. Protams, esam ieradušies šeit, lai sasniegtu pozitīvu rezultātu. Pirms spēles mēs esam optimistiski noskaņoti un pārliecināti. Vēlamies parādīt labu spēli," preses konferencē izteicās Pahars.

"Andoras izlase katrā spēlē cīnās līdz galam. Varbūt viņiem arī nebija izcilu rezultātu līdz šim, taču katrā spēlē viņi sevi izlika par visiem 100 procentiem. To es redzēju. Rīt es sagaidu grūtu spēli šādos apstākļos. Tāpēc šobrīd mums šai spēlei ir jāsagatavojas par 100 procentiem pareizi, neatkarīgi no tā, pret ko mēs spēlējam. Andoras izlasē ir tehniski spēlētāji, tā spēlē tehnisku futbolu," gaidāmo pretinieku vērtēja Latvijas valstsvienības galvenais treneris.

Kā nozīmīgākos un svarīgākos futbolistus šīs komandas pašreizējās rindās Latvijas valstsvienības galvenais treneris Pahars savā uzrunā pirmsspēles preses konferencē atzīmēja pieredzējušo, 100 spēles izlasē aizvadījušo aizsargu Ildefonso Limu Solu, kā arī Somijas čempionāta klubā spēlējošo pussargu Marku Valesu Gonsalesu.

Gatavojoties šim mačam, Latvijas izlase aizvadīja pārbaudes spēli pret Luksemburgas izlasi, kuru izdevās uzvarēt ar rezultātu 3:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!