Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars paziņojis kandidātu sarakstu septembrī paredzētajām spēlēm – pārbaudes mačam ar Luksemburgu un FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra pirmajam mačam ar Andoru. Kandidātu sarakstā pašlaik iekļauti 22 futbolisti, taču nepieciešamības gadījumā tiks izsaukts vēl viens spēlētājs, informēja Latvijas Futbola federācija.

Spēle pret Luksemburgu risināsies 2. septembrī Skonto stadionā, bet Pasaules kausa kvalifikāciju pret Andoru Latvija sāks izbraukumā 6. septembrī "Estadi Nacional" stadionā.

Latvija treniņnometni Rīgā iesāks pirmdien, 29. augustā. Turpmākās dienas komanda trenēsies "Arkādija" dabīgā zālāja stadionā. Pirms spēles ar Luksemburgu Latvijas valstsvienībai paredzēts treniņš arī "Skonto" stadionā

Latvijas un Luksemburgas valstsvienību savstarpējā spēle "Skonto" stadionā 2. septembrī sāksies plkst. 20:30. Biļetes uz šo maču vēl ir pieejamas pārdošanā "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina līdzjutējus iegādāties biļetes un ierasties uz spēli savlaicīgi .

Pēc spēles ar Luksemburgu sestdien, 3. septembrī, atjaunošanās treniņš komandai paredzēts "Arkādija" stadionā. Savukārt uz Andoru valstsvienība dosies nākamajā dienā - 4. septembrī plkst. 16:00 ar tiešo līgumreisu no Rīgas starptautiskās lidostas līdz Žironai, Spānijā, tad ar autobusu līdz Andorai.

Latvijas izlase tiksies ar Andoru otrdien, 6. septembrī plkst. 21:45.

KANDIDĀTU SARAKSTS SEPTEMBRA SPĒLĒM:


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!