Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas čempionvienības futbolā "Skonto" spēlētāji par parādīto sniegumu UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē pret Polijas pagājušās sezonas spēcīgāko klubu Krakovas "Wisla" ir pelnījuši tikai uzslavas, uzskata Latvijas kluba galvenais treneris Marians Pahars.

Jau ziņots, ka otrdien notikušajā atbildes spēlē "Skonto" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu ar 0:2 (0:0). Tādējādi divu spēļu summā "Skonto" cieta neveiksmi ar 0:3.

"Pirmkārt, esmu lepns par saviem puišiem, cīnījās viņi godam un ir pelnījuši tikai uzslavas. Mēs esam jauna komanda, daudziem karjera tikai tagad sāk veidoties, un viņiem šīs divas spēles bija neatsverama pieredze," Pahara teikto citē "Skonto" kluba oficiālā mājaslapa. "Arī man tā bija neatsverama pieredze, jo pirmo reizi tik augstā līmenī vadīju komandu."

"Domāju, ka šoreiz laukumā daudz ko izšķīra individuālais sniegums, - ja taktiski mēs nostrādājām pareizi un plāns tika izpildīts, tad individuālajā meistarībā pretinieki bija pārliecinoši labāki," uzskata Pahars. "Tas šoreiz izšķīra likteni. Objektīvi, protams, viņi bija stiprāki, un tas ir acīmredzami, bet otrdien "Skonto" komanda izdarīja maksimumu. Man nav, ko spēlētājiem pārmest, viņi no šīm divām spēlēm tikai ieguva."

Pirmajā spēlē pirms nedēļas Rīgā "Skonto" komanda piedzīvoja minimālu zaudējumu ar rezultātu 0:1 (0:1).

"Wisla" trešajā kvalifikācijas kārtā tiksies ar Bulgārijas komandu Lovečas "Litex", kas divu spēļu summā ar 5:1 uzvarēja Melnkalnes klubu Budvas "Mogren".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!