Foto: F64

Par Latvijas "SynotTip Virslīgas" futbola čempionāta komandas FK "Liepāja" galveno treneri oficiāli apstiprināts gruzīns Tamazs Pertija, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Jau ilgāku laiku futbola aprindās izskanēja versija, ka Pertija kļūs par nākamo Liepājas komandas treneri. Viņš esot apmeklējis pāris "Liepāja" spēles, kā arī ticies ar spēlētājiem.

Pertija jau ilgu laiku strādā Latvijā, un viņš vadījis "Dinaburg", "Daugava", JFK "Olimps", kā arī bijis galvenais treneris Latvijas titulētākajam futbola klubam "Skonto". Pēc tam, kad "Skonto" lielo parādsaistību dēļ tika pazemināta uz Latvijas "komanda.lv" pirmo līgu, viņš vairs ar komandu netrenēja.

FK "Liepāja" šobrīd jau aktīvi strādā pie sastāva komplektācijas, bet spēlētāji sāks gatavoties sezonai jaunā trenera vadībā 20. decembrī, kad visi atgriezīsies no atvaļinājuma.

2017.gada sezonā FK "Liepāja" jaunā galvenā trenera Pertijas palīgi būs Mareks Zuntners un vārtsargu treneris Viktors Spole. Zīmīgi, ka starp Pertiju un Zuntneru 2016. gada Ziemas kausa izcīņā izcēlās konflikts.

Jau ziņots, ka līdzšinējais FK "Liepāja" galvenais treneris Viktors Dobrecovs pēc vienošanās ar komandu pameta savu amatu. Viņš šo komandu vadīja pilnas trīs sezonas, reizi izcīnot čempionu titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!