Par šīs "SMScredit.lv Virslīgas" sezonas jūlija labāko spēlētāju atzīts FK ''Jelgava'' aizsargs Mārcis Ošs, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā par labāko treneri atzīts Vitālijs Astafjevs, informē turnīra organizatori.

Kopā ar Mārci Ošu mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti arī Dāvis Ikaunieks (FK Liepāja), Edgars Jermolajevs (Skonto FC) un Ndue Mujecki (FK Ventspils).

Saistībā ar Latvijas klubu startu Eirokausos, jūlijā "SMScredit.lv Virslīgā" tika aizvadītas vien dažas spēles, līdz ar to mēneša labākā spēlētāja titula kandidāti tika izvirzīti pēc augusta pirmās nedēļas nogales. Minētajā laika posmā Mārcis Ošs kopā ar savu ''Jelgavas'' komandu aizvadīja divus mačus - 27.jūlijā savā laukumā tika izcīnīta uzvara pār ''Daugavpili'' ar 1:0, savukārt spilgtākā atmiņā palicis mačs 2.augustā pret ''Skonto FC'', kad jelgavnieki viesos ar 3:2 izcīnīja svarīgu uzvaru. Šajā mačā pirmos vārtus guva Ošs, kurš papildus savam lieliskajam auta iemetienam nodemonstrēja arī vārtu gūšanas dotības, palīdzot savai komandai iegūt svarīgu pārsvaru mača ievadā. Kopumā Ošs atzīstami startēja arī ''Jelgavas'' rindās Eiropas līgā. Līdz ar to arī likumsakarīgi par mēneša labāko treneri atzīts Vitālijs Astafjevs, kurš šādu godu izpelnījās arī maija mēnesī. Gaidāmajā nedēļas nogalē FK Jelgava "SMScredit.lv Virslīgas" ietvaros savā laukumā tiksies ar Jūrmalas ''Spartaku'', kad arī tiks sumināti aizvadītā mēneša labākie.

Balsojumā par mēneša labāko spēlētāju iesaistās sporta žurnālisti no visiem Latvijas reģionu centriem, kur mājo kāda no "SMScredit.lv Virslīgas" komandām, turklāt jaunums ir līdzjutēju balsojums vietnē "Facebook.com", kur ikvienam bija iespēja savam favorītam palīdzēt iegūt balsojuma punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!