Foto: Optibet Virslīga

Pašreizējās "Optibet" Virslīgas līdervienības "Riga" uzbrucējs Marko Regža atzīts par marta – aprīļa labāko čempionāta spēlētāju, bet Tomislavs Stipičs - par labāko treneri

Virslīgas sākums "Riga" padevies iespaidīgs. Martā – aprīlī galvaspilsētas klubs deviņās spēlēs izcīnīja septiņas uzvaras un divas reizes cīnījās neizšķirti. Svarīga komandas sastāvdaļa šosezon ir 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Regža, kurš ir kļuvis par komandas uzbrukuma līderi.

Šajās deviņās spēlēs Regža guvis piecus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles. Kopumā šobrīd viņa rēķinā ir jau septiņi vārtu guvumi.

Zīmīgi, ka par "Optibet" Virslīgas pērnā gada jūlija labākajiem arī tika atzīti Regža un Stipičs, taču tobrīd viņi pārstāvēja attiecīgi "Super Nova Salaspils" un "Auda".

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga". Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti Regža ("Riga"), Milošs Jojičs ("Riga"), Nils Toms Puriņš ("Riga"), Džibrils Gejs ("Valmiera"), Petrs Marešs (RFS) un Bogdans Samoilovs ("Tukums 2000/Telms").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!