Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola flagmanis Parīzes "Saint-Germain" (PSG) ir ar mieru šovasar pārdot brazīliešu superzvaigzni Neimaru, vēsta ESPN.

Pagaidām gan PSG vēl nav saņēmusi konkrētus piedāvājumus par 27 gadus veco brazīlieti, taču tiek uzskatīts, ka viņu varētu vēlēties iegūt Spānijas grandi "Barcelona" un Madrides "Real", kā arī Anglijas vienība Mančestras "United".

Pirms diviem gadiem Neimars kļuva par visu laiku dārgāko futbolistu, jo PSG par viņa pāreju "Barcelona" komandai samaksāja 222 miljonus eiro. Savukārt šovasar viņš jau varētu doties atpakaļ uz šo Spānijas klubu, jo brazīlieti ģērbtuvē atkal vēloties redzēt vairāki līderi, piemēram, Luiss Svaress un Lionels Mesi. Viņiem trijiem ir labas savstarpējās attiecības.

Sagaidāms, ka šajā vasarā "Barcelona" papildinās sastāvu arī ar Madrides "Atletico" uzbrukuma zvaigzni Antuānu Grīzmanu.

ESPN informē, ka "Barcelona" uzskata Neimara iegūšanu par iespējamu, taču vienlaikus darījums varētu būt gana sarežģīts.

Savukārt PSG īpašnieks Nasers Al-Helaifi arī norādījis, ka Neimars šovasar varētu atstāt klubu. Šonedēļ intervijā "France Football" viņš pauda, ka vairs necietīs princešu cienīgu attieksmi klubā, un brīdināja Neimaru, ka viņš komandā vēlas tikai tādus futbolistus, kuri par Parīzes vienību laukumā atdos visu savu sirdi un dvēseli.

Potītes traumas dēļ Neimars šobrīd nevar piedalīties Brazīlijā notiekošajā "Copa America" turnīrā.

Neimars šo divu sezonu laikā PSG sastāvā 58 spēlēs guvis 51 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!