Foto: AP/Scanpix/LETA
Vārtus sešas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot brazīliešu pussargam Paulinju, "Barcelona" sestdien svinēja uzvaru Spānijas futbola čempionāta spēlē, kamēr Madrides "Atletico" izcīnīja pirmo panākumu savā jaunajā stadionā.

"Barcelona" viesos ar 2:1 (0:1) pārspēja "Getafe" komandu.

Mača rezultātu sešas minūtes pirms pirmā puslaika beigām atklāja "Getafe" japāņu pussargs Gaku Šibasaki, bet, tuvojoties otrā puslaika vidum, Luiss Svaress panāca izlīdzinājumu.

13 minūtes pirms pamatlaika beigām laukumā uz maiņu devās Paulinju, kurš septiņas minūtes vēlāk izrāva viesiem uzvaru.

Tikmēr "Atletico" ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja "Malaga" komandu, vienīgos vārtus 61.minūtē gūstot francūzim Antuānam Grīzmanam.

Mačs tika aizvadīts "Wanda Metropolitano" stadionā, kas, sākot ar šo sezonu, būs "Atletico" mājvieta.

"Šis ir pats labākais stadions, kurā esmu spēlējis, un es to nesaku tikai tādēļ, ka tas pieder manam klubam," pēc uzvaras teica Grīzmans.

Tikmēr ar diviem vārtiem izceļoties spāņu pussargam Hoakinam, Seviljas "Real Betis" sestdien savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja Lakorunjas "Deportivo". Vēl vienā sestdienas mačā "Levante" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Valencia", bet piektdien "Eibar" savu skatītāju priekšā ar 1:0 (0:0) pārspēja "Leganes".

Svētdien ceturtās kārtas spēli aizvadīs arī Madrides grands "Real", kas viesosies pie Sansevastjanas "Real Sociedad".

Kopvērtējumā līderpozīciju ar 12 punktiem četrās spēlēs ieņem "Barcelona", bet deviņi punkti ir trīs cīņas aizvadījušajai "Real Sociedad", kamēr astoņi punkti ir "Atletico" kontā. Tikmēr "Real" ar pieciem punktiem trīs spēlēs ieņem 11.vietu turnīra tabulā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!