Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē Madrides "Real" spēlētājs Krištianu Ronaldu uzvaru nesošos vārtus guva, atrodoties aizmugures stāvoklī, tāpēc Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti aicina beidzot futbolā ieviest video atkārtojumu tehnoloģiju.

Jau vēstīts, ka Madrides "Real" Čempionu līgas ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar rezultātu 6:3 pārspēja "Bayern" komandu. Šajā duelī uzvarētājs noskaidrojās pagarinājumā, un tajā uzvaru nesošos vārtus Ronaldu guva no aizmugures stāvokļa.

"Es nedomāju, ka Madrides "Real" ietekmēja tiesnešus. Viņi vienkārši kļūdījās. Es nekad neesmu bijis par video atkārtojumu tehnoloģiju, bet man tagad ir jāatzīst, ka tā ir nepieciešama," pēc spēles preses konferencē skaidroja Ančeloti.

"Šādi nevar izšķirt Čempionu līgas pusfinālistu. Pēc spēles runāju ar Zinedinu Zidānu, un arī viņš atzina, ka tiesnešu darbs nebija vērtējams pozitīvi," turpināja "Bayern" galvenais treneris. "Šādā līmenī nedrīkst pieļaut tādas kļūtas. Tehnoloģijas palīdzība jāievieš pēc iespējas ātrāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!