Foto: AP/Scanpix/LETA

Itālijas un Portugāles draudzības spēles rīkotāji no Portugāles Futbola federācijas pieprasa 380 tūkstošus eiro lielu kompensāciju par to, ka šajā mačā nepiedalījās portugāļu lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu, ziņo itāļu mediji.

Līgumā bija noteikts, ka Portugāle no savas puses šajā draudzības spēlē nodrošinās visus vadošos futbolistus, ieskaitot Madrides "Real" zvaigzni, un tagad portugāļiem tiek pārmesta vienošanās neizpilde, raksta "La Gazzeta dello Sport".

Draudzības spēle, kas notika Ženēvā, noslēdzās ar 1:0 Portugāles izlases labā. Vienīgos vārtus guva Eders, un Portugāles izlase pārtrauca 39 gadus ilgušo bezuzvaru sēriju ar Itāliju. Savukārt Itālijas izlases trenerim Antonio Kontem šis bija pirmais zaudējums jaunajā amatā. Kopš viņa nonākšanas pie Itālijas izlases stūres pēc pagājušā gada Pasaules kausa, Itālija Kontes vadībā bija aizvadījusi deviņas spēles, no kurām piecās svinēta uzvara, bet četras noslēgušās ar neizšķirtu.

Pēc šā zaudējuma Itālija ir zaudējusi cerības 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas izlozē iekļūt izsēto izlašu skaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!