Anglijas futbola izlases pamatvārtsargs Džordans Pikfords agrā pirmdienas rītā Sanderlandas pilsētā, iespējams, iekļuvis kādā roku izvicināšanā, kuru izmeklēs vietējā policija, vēsta BBC.

Policija pulksten 00.19 pirmdienas rītā saņēmusi ziņojumu par miera traucējumu, kas tiks izmeklēts rūpīgāk. Pagaidām pieejamā informācija liecina, ka neviens no iesaistītajiem nav nopietni cietis vai ticis arestēts.

Vārtsargs pārstāv Londonas "Everton" klubu, kas arī uzsācis pats savu izmeklēšanu. Pifkorda komanda pēdējo spēli aizvadīja sestdien, 30. martā, kad klubs izbraukumā premjerlīgas mačā ar 2:0 pieveica Londonas 'West Ham" vienību.

Sociālajos tīklos publicēts video, kurā starp incidenta dalībniekiem šķietami redzams "Everton" vārtsargs. Pagaidām gan ne policija, ne klubs nav apstiprinājusi, ka Pikfords patiešām redzams attiecīgajos kadros.

Pikfords Anglijas izlases vārtus sargājis kopš 2017. gada novembra un valstsvienības rindās aizvadījis 17 spēles. Tieši viņš bija komandas pamatvārtsargs, kad tā 2018. gada Pasaules kausā Krievijā pirmo reizi 28 gadu laikā sasniedza finālturnīra pusfinālu.

Vārtsarga atvairītais pēcspēles 11 metru soda sitiens pret Kolumbijas izlasi ļāva Anglijai svinēt pirmo uzvaru šajā spēles fāzē finālturnīru vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!