Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas F grupas spēlē trešdien Madrides "Real" pēdējās minūtēs izglābās no zaudējuma Polijas klubam Varšavas "Legia", izbraukumā cīnoties neizšķirti 3:3 (2:1).

"Real" spēli iesāka teicami, jo jau pirmajā minūtē Garets Beils ar skaistu tālsitienu guva vārtus, bet 35. minūtē Karims Benzemā panāca 2:0 Madrides komandas labā. Piecas minūtes pēc tam "Legia" vienus vārtus atguva, precīzi sitot Vadī Odžidžam. Otrajā puslaikā "Legia" ar vēl diviem tāliem sitieniem izvirzījās pat vadībā – vispirms 58. minūtē vārtus guva Miroslavs Radovičs, bet 83. minūtē izcēlās Tibo Mulīns. "Real" futbolistus no zaudējuma izglāba Mateo Kovačičs, kurš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva vārtus.

Zīmīgi, ka šis mačs "Legia" fanu nekārtību dēļ mačā pret Dortmundes "Borussia" notika pie tukšām tribīnēm.

Otrā F grupas spēlē Dortmundes "Borussia", pateicoties Adriana Ramosa "golam", ar 1:0 uzvarēja Lisabonas "Sporting".

F grupā līdervienība ar desmit punktiem ir "Borossia", kura četrās spēlēs tikusi pie 10 punktiem, tādējādi garantējot sev vietu nākamajā kārtā. "Real" ar astoņiem punktiem ir otrajā vietā, bet "Sporting" ar trim punktiem ir trešajā vietā. "Legia" izcīnīja pirmo punktu šajā Čempionu līgas sezonā.

E grupas spēlē Leverkūzenes "Bayer 04" izbraukumā ar rezultātu 1:0 pārspēja Totenhemas "Hotspur". Uzvaras vārtus 65. minūtē guva Kevins Kampls. Savukārt Maskavas CSKA, bez Latvijas futbolista Aleksandra Cauņas pieteikumā, ar 0:3 izbraukumā zaudēja "Monaco", kurai divus vārtus guva Radamels Falkao, bet reizi precīzi sita Valērs Žermēns.

Ar astoņiem punktiem četrās spēlēs E apakšgrupā līderpozīciju ieņem "Monaco", seši punkti ir "Bayer 04" kontā, četrus punktus guvusi "Hotspur", bet CSKA ieguvusi divus punktus.

Savukārt G apakšgrupā "Kobenhavn" un Lesteras "City" cīnījās bezvārtu neizšķiti 0:0, kamēr "Porto" ar rezultātu 1:0 pieveica "Club Brugge". Uzvaras vārtus "Porto" labā guva Andrē Silva.

Kopvērtējumā Lesteras "City" ar desmit punktiem ir pirmajā vietā, bet nākamajās pozīcijās ir "Porto" ar septiņiem punktiem, "Kobenhavn" – ar trim punktiem un "Club Brugge", kurai vēl nav punktu.

Savukārt H grupā Turīnas "Juventus" cīnījās neizšķirti 1:1 ar Lionas "Olympique", bet "Sevilla" ar 4:0 sagrāva Zagrebas "Dinamo".

Pēc šīs spēļu kārtas "Sevilla" kļuva par H grupas līderi, izcīnot desmit punktus, bet astoņi punkti ir "Juventus". "Olympique" kontā ir četri punkti, bet "Dinamo" joprojām nav tikusi pie punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!