Futbola klubs "Liepāja" ir noslēdzis līgumu ar vienu no talantīgākajiem latviešu jaunajiem vārtsargiem Kristapu Zommeru, kurš iepriekš pārstāvējis Itālijas klubu "Parma", raksta portāls "liepājniekiem.lv".

Portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka Liepājas klubs ar Latvijas U-21 izlases vārtsargu Kristapu Zommeru ir panācis vienošanos uz trim gadiem. Paredzams, ka jaunajā klubā Kristaps ieradīsies nākamā gada sākumā līdz ar kluba treniņu procesa sākumu.

FK "Liepāja" galvenā trenera Gordona Janga vēlme esot, lai viņa rīcībā būtu divi spēkos līdzvērtīgi vārtsargi, līdz ar to varot prognozēt, ka par komandas pirmā numuru pozīciju konkurēs Kristaps Zommers, kurš 7. janvārī kļūs 22 gadus vecs, un 27 gadus vecais Valentīns Raļkevičs, kurš savainojuma dēļ izlaida gandrīz visu 2018. gada sezonu.

2019. gada sākumā Liepājas klubs varētu nākt klajā ar vēl vairākiem jaunumiem, kas ir saistīti ar sastāva komplektēšanu. Laikraksts "Kurzemes Vārds" iepriekš vēstīja, ka FK "Liepāja" esot panākusi vienošanos vai ir tuvu tam ar vēl vismaz četriem spēlētājiem. Neoficiāli zināms, ka divi no viņiem ir vietējie spēlētāji, bet vēl divi - ārzemnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!