Foto: AP/Scanpix/LETA

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" varētu izteikt piedāvājumu Pepam Gvardiolam, ja viņš nolems pamest Mančestras "City", kuru apsūdz finansiālo noteikumu pārkāpumos, vēsta "goal.com".

Jau vēstīts, ka "City" draud pat izslēgšana no Anglijas premjerlīgas, jo aizvadītajos gados klubs vairāk nekā 100 reizes pārkāpis noteikumus.

Francijas medijs "Fichajes" vēsta, ka PSG apsver galvenā trenera Kristofa Galtjē atlaišanu, ja turpināsies komandas vājais sniegums. Parīzes klubs uzskata, ka šajā sezonā beidzot jāuzvar UEFA Čempionu līgā. Tomēr, ja sniegums neuzlabosies un Gvardiola kļūs pieejams, tad PSG nevilcināsies un mēģinās nolīgt viņu.

Tas nozīmētu, ka Gvardiola atkal varētu trenēt Lionelu Mesi, iepriekš abi sadarbojās "Barcelona" komandā.

Gvardiolam līgums ar "City" spēkā līdz 2025. gadam, un šajā klubā viņš strādā kopš 2016. gada. Šajā laikā izcīnījis deviņus titulus, tajā skaitā četras reizes triumfējot Anglijas premjerlīga. Tiesa, uzvara UEFA Čempionu līgā ar šo klubu viņam nav bijusi pa spēkam.

Pirms kļūšanas par Mančestras "City" galveno treneri Gvardiola trīs sezonas vadīja Vācijas klubu Minhenes "Bayern", bet vēl pirms tam ar lieliem panākumiem bija arī Spānijas komandas "Barcelona" galvenais treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!