Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Francijas futbola čempione "Paris Saint-Germain" svētdien vietējā čempionātā piedzīvoja jau ceturto zaudējumu šosezon, taču neveiksmes var piemeklēt arī turpmāk, jo spēles galotnē potītes savainojumu guva viens no Parīzes komandas līderiem Neimārs.

PSG mājās ar rezultātu 0:1 (0:1) zaudēja Lionas "Olympique".

Pirmā puslaika 35. minūtē vienīgos vārtus guva Tino Kadevere, nodrošinot savai komandai septīto panākumu astoņos mačos.

Spēles galotnē aktīvi laukumā darbojās Neimārs, kurš centās savai komandai izcīnīt vismaz vienu punktu. Brazīlieša aktivitāte noslēdzās ar savainojumu, jo kompensācijas laika astotajā minūtē viņam kājās iešļūca Tiagu Mendess.

Neimārs nekavējoties saļima uz zālāja un satvēra kreiso potīti, kuru traumējis ir arī iepriekš. Futbolists ar roku signalizēja, ka viņam nepieciešama palīdzība, bet brīdi vēlāk viņu no laukuma nonesa ar nestuvēm. Tiesnesis tikmēr noskatījās epizodes atkārtojumu un vaininiekam piešķīra sarkano kartīti.

"Viņš [Neimārs] ir kopā ar fizioterapeitiem un ārstiem, taču pārbaužu rezultāti būs zināmi vien pirmdien," pēc spēles teica PSG galvenais treneris Tomass Tušels.

Lionas komandai viesos pret PSG šī bija pirmā uzvara kopš 2007. gada. Abas vienības arī pagājušajā sezonā spēkojās plecu pie pleca turnīra tabulā.

Cits PSG līderis Kiljans Mbapē spēlē iesaistījās 65. minūtē, kad laukumā devās uz maiņu.

Līdere ar 29 punktiem ir "Lille", bet tikpat punktu ir arī Lionas vienībai, kamēr PSG iekrājusi par vienu punktu mazāk. Marseļas "Olympique" ar 27 punktiem ir ceturtā, par vienu mazāk ir "Montpellier", bet "Monaco" tikusi pie 23 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!