Foto: AP/Scanpix/LETA

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" piektdien, kad noslēdzās vasaras transfēru periods Eiropā, savu sastāvu papildināja ar diviem futbolistiem.

Uz Parīzes klubu pārcēlās spāņu pussargs Huans Bernats, kurš iepriekš spēlēja Minhenes "Bayern" rindās. Vācijas klubs šajā darījumā nopelnīja 15 miljonus eiro.

Savukārt vēlu vakarā PSG paziņoja, ka vienojusies ar Kamerūnas izlases uzbrucēju Eriku Maksimu Čupo-Motingu, kurš iepriekš spēlēja Anglijas klubā Stokas "City".

Patlaban 29 gadus vecā kamerūnieša piesaistīšana ir nedaudz negaidīts solis no PSG puses, jo Parīzes kluba uzbrukumā darbojas tādas zvaigznes kā Neimars un Kilians Mbapē, tomēr Čupo-Motinga Francijas klubam pievienojies kā brīvais aģents, noslēdzot divu gadu līgumu.

Tāpat Francijā piektdien notika vēl pāris interesanti darījumi. Tā Lionas "Olympique" no Skotijas kluba Glāzgovas "Celtic" par 22 miljoniem eiro nopirka Francijas U-21 izlases spēlētāju Musu Dembelē, kamēr "Monaco" par 12 miljoniem eiro no angļu kluba Vestbromvičas "Albion" iegādājās Beļģijas izlases pussargu Naseru Šadlī.

Tikmēr Spānijā transfēru termiņa noslēgums bija salīdzinoši kluss, ja neskaita, ka Madrides "Real" uz "Levante" komandu izīrēja uzbrucēju Borhu Majoralu. Tāpat Sansevastjanas "Real Sociedad" no angļu kluba Liverpūles "Everton" uz vienu sezonu izīrēja uzbrucēju Sandro Ramiresu.

Anglijas premjerlīgā transfēru periods noslēdzās vēl pirms šīs sezonas sākuma, bet Itālijas A sērijā tas beidzās augusta vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!