Foto: AFP/Scanpix

Jau trešo uzvaru pēc kārtas Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlēs sestdien izcīnīja "Reading" komanda, tomēr Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs atkal palika ārpus tās pieteikuma.

Aizvadītajā cīņā "Reading" ar 2:1 (0:1) izbraukumā pieveica Ņūkāslas "United" vienību.

Pirmie vadībā 35.minūtē izvirzījās mājinieki, kad pēc soda sitiena ar vārtu guvumu izcēlās Johans Kabajē, tomēr otrā puslaika vidū sešu minūšu laikā divreiz precīzs bija Adams le Fondrs. Zīmīgi, ka pirmos vārtus le Fondrs guva 65 sekundes pēc iznākšanas laukumā uz maiņu.

Gorkšs zaudējis vietu "Reading" komandas sastāvā un šogad nav bijis pieteikts nevienam no tās mačiem.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī čempionvienība Mančestras "City", kas ar 2:0 (1:0) savā laukumā pieveica Londonas "Fulham". Šajā mačā abus vārtus guva spāņu pussargs Davids Silva, kurš turklāt pirmoreiz precīzi sita sita vēl cīņas 96.sekundē.

Pie graujoša panākuma tika "Liverpool" futbolisti, kas ar 5:0 (2:0) pārspēja Norvičas "City", bet tāpat sestdien uzvarēja arī Svonsī "City" un "Sunderland" vienības. Savukārt kopvērtējuma pastarīši Londonas "Queens Park Rangers" izbraukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar Vesthemas "United".

Premjerlīgas kopvērtējumā joprojām līdere ar 55 punktiem 22 spēlēs ir Mančestras "United", kurai četrus punktus zaudē Mančestras "City" vienība, kas gan jau aizvadījusi 23 cīņas. Savukārt trešā ar 42 punktiem ir Londonas "Chelsea".

Tikmēr "Reading" komanda ar 19 punktiem pakāpās uz 17.vietu, izkļūstot no izkrišanas zonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!