Foto: LETA

Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandas "Reading" galvenais treneris Naidžels Edkinss pēc sestdienas mača, kurā beidzot laukumā izgāja arī Latvijas izlases aizsargs un kapteinis Kaspars Gorkšs, slavēja latvieti.

Gorkšs laukumā bija sestdien, kad "Reading" cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Latvijas sportista bijušo vienību Londonas "Queens Park Rangers" (QPR). Latvietis laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Iepriekš Gorkšs nebija aizvadījis nevienu spēli kopš 27.augusta, kad komanda Anglijas Līgas kausa mačā ar 0:6 kapitulēja trešās līgas - "League One" - vienībai Pīterboro "United".

"Katru dienu Gorkšs ar vislabākajiem nodomiem ir trenējies ļoti smagi. Viņš bijis īstens profesionālis un īsts atbalsts komandai," treneri citē portāls "Eurosport.com". "Ja futbolists trenējas tik smagi, bet neredz gaismu tuneļa galā, tas ir demoralizējoši."

"Domāju, ka Gorkša sūtīšana laukumā bija pareizs solis, viņš šajā spēlē nevienam nelika vilties", atklāja Edkinss.

"Reading" komanda "Championship" kopvērtējumā ar 24 punktiem 15 spēlēs ieņem sesto vietu.

Šobrīd Gorkšs ir kopā ar Latvijas izlasi, lai gatavotos šonedēļ gaidāmajām pārbaudes spēlēm pret Īriju un bijušā galvenā trenera Gerija Džonsona vadīto Jovilas "Town" komandu, kas pašlaik spēlē Anglijas otrās spēcīgākās līgas - "Championship" - turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!