Foto: Reuters/Scanpix
Uzvaru UEFA Čempionu līgas futbola turnīra ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja slavenā Madrides „Real” komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 3:0 (0:0) pārspēja Kipras komandu Nikosijas APOEL.

Spēles pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja „Real” komanda, taču APOEL neļāva izveidot bīstamus sitienus pa saviem vārtiem, un pirmajā puslaikā vārti netika gūti. Otrajās 45 minūtēs spēles gaita bija ļoti līdzīga pirmajā puslaikā redzētajam, bet 74.minūtē pēc Kakā centrējuma vārtus ar galvu guva Karīms Benzemā. Pēc astoņām minūtēm arī Kakā guva vārtus, dubultojot savas komandas pārsvaru, bet 90.minūtē Benzemā guva savus otros un komandas trešos vārtus.

Tikmēr otrā ceturtdaļfināla pirmās kārtas spēlē Anglijas klubs Londonas „Chelsea” ar rezultātu 1:0 (0:0) izbraukumā uzvarēja Lisabonas „Benfica” no Portugāles.

Uzvarētājiem vienīgos vārtus guva Salomons Kalū.

Trešdien Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles aizvadīs„Barcelona” no Spānijas, kas izbraukumā tiksies ar Itālijas klubu „AC Milan”. Savukārt Francijas komanda Marseļas „Olympique” savā laukumā spēkosies Vācijas vienību Minhenes „Bayern”.

Tikmēr ceturtdaļfināla atbildes mači norisināsies 3. un 4.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!