Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas jauno sezonu ar fantastisku uzvaru otrdien sāka Spānijas čempioni "Real Madrid" futbolisti, kuri savās mājās pēdējās minūtēs guva divus vārtus un ar 3:2 (0:0) pieveica Anglijas čempionvienību "Manchester City".

Spānijas un Anglijas čempionu duelī D grupā pirmajā puslaikā futbolisti neizmantoja vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet otrajā puslaikā komandas sarīkoja īstu "uguņošanu". 69.minūtē Latvijas futbola līdzjutējiem tagad labi zināmais bosnietis Edins Džeko pretuzbrukumā guva vārtus un šokēja Madrides stadiona fanus, izvirzot viesus vadībā. Pēc septiņām minūtēm Marselu izlīdzināja rezultātus, bet 85.minūtē Aleksandrs Kolarovs no soda sitiena vēlreiz panāca angļu klubam pārsvaru.

Tomēr "pēdējo vārdu" šajā vakarā teica "Real Madrid". 87.minūtē Karīms Benzemā ar precīzu sitienu vārtu apakšējā stūrī vēlreiz līdzsvaroja rezultātu, bet pamatlaika pēdējā minūtē Krištianu Ronaldu beidzot izmantoja vienu no savām daudzajām iespējām un izrāva madridiešiem uzvaru.

Vēl šajā grupā Vācijas un Nīderlandes čempionu cīņā Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar 1:0 (0:0) pieveica Amsterdamas "Ajax". Uzvaras vārtus trīs minūtes pirms mača beigām guva Roberts Levandovskis.

Tikmēr C grupā "AC Milan" negaidīti savā laukumā nespēja pieveikt "Anderlecht", cīnoties neizšķirti 0:0. Savukārt Čempionu līgas debitante "Malaga" ar 3:0 (2:0) sagrāva Sanktpēterburgas "Zeņit".

Vēl B grupā divas spēles beidzās ar vienādu rezultātu 2:1 – "Arsenal" viesos pieveica "Montpellier", bet "Schalke 04" izbraukumā uzvarēja "Olympiacos". Savukārt A grupā Zagrebas "Dinamo" savās mājās ar 0:2 zaudēja "Porto", bet Parīzes "St.Germain" ar 4:1 sagrāva Kijevas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!