Foto: AFP/Scanpix

Pēdējās dienās publiskā telpā parādās arvien jauna informācija par Spānijas futbola granda "Real Madrid" fanu neapmierinātību ar komandas spēlētājiem.

Fanu neapmierinātību izsaucis vienības vājais sniegums Spānijas čempionātā, kurā "Real Madrid" piedzīvojis zaudējumus pret "Real Sociedad" un Madrides "Atletico". Otrdien "karaliskais klubs" gan nedaudz uzlaboja savu reputāciju, UEFA Čempionu līgā sagraujot "Basel".

Pirmdien vairāki fani pēc komandas treniņa gaidīja savus elkus, lai iegūtu autogrāfus. Tomēr "Real Madrid" zvaigzne Garets Beils savā sporta auto nepiestāja pie līdzjutējiem, kas faniem nepatika. Daži no faniem pat paspēja iespert futbolista auto ar kāju. Savukārt Tonijam Krosam un Rafaelam Varanam nācās uzklausīt "sulīgus" vārdus par savu sniegumu.

Tikmēr otrdien Čempionu līgas mačā ciest nācās "Real Madrid" vārtsargam un kapteinim Ikeram Kasiljasam, kurš piektdien atzīmēja 15 gadus kopš savas leģendārās debijas slavenajā klubā. Viena no fanu tribīnēm ar skaļiem svilpieniem un ūjināšanu sagaidīja katru Kasiljasa pieskārienu bumbai, tādējādi rādot savu attieksmi pret kapteiņa sniegumu. Vairāki līdzjutēji tieši Kasiljasu vaino dažu vārtu guvumā, jo vārtsargs, pēc viņu domām, pārāk pasīvi nospēlējis izgājienos.

"Real Madrid" treneris Karlo Ančeloti gan aicinājis fanus būt kopā ar komandu ne tikai priekos, bet arī grūtos brīžos, un "domāt pozitīvi".

"Jābūt pozitīviem. Es nedzirdu tos svilpienus. Ja fani dziedātu "How could I not love you?", tad to es dzirdētu, jo es dzīvē allaž vēlos būt pozitīvs," teica Ančeloti, kurš atzina, ka komanda vēl nav iespēlējusies, taču uzlabojumi manāmi. "Skaidrs, ka ne visas problēmas ir atrisinātas, bet man patīk komandas reakcija. Tas ir normāli, ja cilvēki paliek neapmierināti, kad tu zaudē divas spēles sezonas sākumā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!