Foto: AP/Scanpix/LETA

Madrides "Real" futbolisti svētdien izcīnīja sesto uzvaru sešās Spānijas čempionāta spēlēs, triumfējot emocijām bagātā galvaspilsētas derbijā.

Šī brīža Spānijas čempioni "Real" izbraukumā ar 2:1 (2:0) uzvarēja "Atletico" futbolistus.

Abus vārtus viesi guva jau pirmajā puslaikā, kad ar precīziem sitieniem atzīmējās Rodrigo un Federiko Valverde. Mario Ermoso ar vārtiem 83. minūtē gan atjaunoja "Atletico" cerības, taču tās ātri vien pagaisa, kad viņš kompensācijas laika pirmajā minūtē nopelnīja otro dzelteno kartīti un tika patriekts no laukuma.

Abas dzeltenās kartītes Ermoso nopelnīja vien pāris minūšu laikā - sākumā viņš 89. minūtē pagrūda Dani Karvahalu, bet 91. minūtē futbolists "Real" soda laukumā rupji nospēlēja pret Dani Sevaljosu.

Spēlē neiztika arī bez fanu izdarībām. Pēc "Real" vārtu guvuma "Atletico" fani meta priekšmetus Vinisiusa Žuniora virzienā un vletīja viņam neglaimojošas dziesmas.

Karlo Ančeloti vadītā Madrides "Real" komanda nu guvusi uzvaras visās līdz šim aizvadītajās sešās Spānijas čempionāta spēlēs, kas tai ar 18 punktiem ļauj atrasties kopvērtējuma vadībā un par diviem punktiem būt priekšā "Barcelona" futbolistiem. Tikmēr "Atletico" ir tikai septītā.

"Real" iepriekš sezonu ar sešām uzvarām sāka 1987. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!