Foto: F64

Par "Optibet Virslīgas" sezonas aizvadītā mēneša labāko spēlētāju atzīts RFS pussargs Emersons, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu iegūst RFS treneris Viktors Morozs, vēsta turnīra rīkotāji.

Emersons septiņās spēlēs ir izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet jūnijā viņš četrās spēlēs guva piecus vārtus un izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

"Esmu ļoti gandarīts par šādu novērtējumu. Svarīgākais, ka labi iesākām čempionātu un spēju dot arī savu pienesumu komandas uzvarām. Komanda man vienmēr ir pirmajā vietā. Ceru, ka izdosies turpināt tādā garā arī turpmāk," sacīja pats futbolists.

RFS klubam padevies lielisks sezonas sākums. Rīdzinieki "Optibet Virslīgas" sezonu iesāka ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs. Četras no tām tika izcīnītas jūnijā, kad ar 1:0 tika pieveikts FK Ventspils, ar 4:0 uzvarēta "Valmiera" FC, ar 4:1 pieveikts FK "Spartaks" un ar 5:2 sakauta FK "Liepāja".

"Patīkami, tomēr tas nav tikai mans nopelns. Jāpateicas spēlētājiem un visam treneru kolektīvam," sacīja Morozs. "Šis novērtējums ir kā ķirsis uz tortes. Rezultātus ieplānot nevaram, bet varam strādāt pareizajā virzienā. Vienmēr domājam tikai par tuvāko spēli. Pagaidām par rezultātiem būtu grēks sūdzēties, tomēr spēles ziņā vienmēr gribas vairāk un labāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!