Foto: F64

RFS futbolistiem trešdien tā arī neizdevās izlidot uz UEFA Eiropas Konferenču līgas sezonas kvalifikācijas turnīra spēli izbraukumā ar Fēru salu vienību "Klaksvik", savā "Twitter" kontā ziņo RFS.

Laika prognoze liecina par vēja spēka samazināšanos Fēru salās ceturtdienas gaitā, taču spēle Fēru salu pilsētā Klaksvikā paredzēta jau ceturtdien, kad Latvijā būs plkst.21.

Trešdien plānotais lidojums tika pārcelts uz nezināmu laiku, bet vēlāk tika noteikts, ka klubs varētu izlidot pulksten 19.30. Vienības futbolisti vakarā nonāca lidmašīnā, taču laika apstākļu dēļ tā arī neuzsāka ceļu, lai gan vienība bijusi gatava vismaz stundu gaidīt līdz lēmuma pieņemšanai, ziņoja klubs.

Pulksten 22.10 vienība sociālajā vietnē "Twitter" ziņoja, ka trešdien ceļā tā arī nedosies, un futbolisti no lidostas atgriežas viesnīcā.

Pirmajā cīņā RFS Slokas stadionā Jūrmalā ar 2:3 (0:2) piekāpās "Klaksvik.

Vārtus mājinieku labā guva Žiga Lipuščeks un Artūrs Zjuzins, viesiem - Bjūbekars Sumerī, Pals Kletskards un Heini Vatnsdāls.

1993.gada Eiropas Kausu ieguvēju kausa izcīņas priekšsacīkstēs Jelgavas RAF tika piešķirts zaudējums ar 0:3, jo pēc uzvaras savā laukumā ar 1:0 pār Torshavnas "Havnar Boltfelag" jelgavnieki laika apstākļu laicīgi dēļ nespēja ierasties uz atbildes spēli.

Kvalifikācijas turnīra nākamo kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēles tiks aizvadītas 6. un 8., kā arī 13. un 15.jūlijā.

UEFA Eiropas Konferenču līgas pamatturnīrā spēlēs 32 komandas, no kurām garākais ceļš līdz pamatturnīram ir piecas kvalifikācijas kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!