Latvijas vicečempione futbolā RFS piektdien pārbaudes spēlē izcīnīja graujošu uzvaru pret "Metta" vienību.

RFS pretiniekus sagrāva ar rezulātu 7:0 (2:0).

Mača 19. minūtē pēc Vladislava Sorokina piespēles izcēlās Bimenjimana Kalebs, kurš bumbu raidīja vārtu labajā stūrī. Kalebs savus otros vārtus guva 34. minūtē, kad precīzi izpildīja 11 metru soda sitienu, ko RFS nopelnīja Artūrs Zjuzins. Kalebs puslaika izskaņā varēja nokārtot sev "hat-trick", taču "Metta" vārtsargs palika nepārspēts.

Otrā puslaika sestajā minūtē 3:0 panāca Adams Dumbijā, 70. minūtē no tuvas distances precīzs bija Alfuseinijs Džata, bet minūti vēlāk "pendeli" nopelnīja Jovans Popzlatanovs. Viņš pats arī stājās uz 11 metru atzīmes un guva RFS piektos vārtus. Desmit minūtes līdz spēles beigām Sedriks Kuadio bumbu raidīja vārtu labajā pusē, savukārt septīto "golu" divas minūtes vēlāk pēc Roberta Savaļnieka piespēles ar galvu iesita Elvis Stuglis.

Latvijā RFS iepriekš bija aizvadījusi trīs pārbaudes spēles, tiekoties ar "Metta" (4:0), "Valmieru" (1:1) un Jūrmalas "Noah" (1:0) komandām.

Savukārt Belekā, Turcijā, ar 1:0 tika pieveikta Taškentas "Lokomotiv", bet ar ar 3:1 uzvarēta Krievijas trešās līgas komanda Vladikaukāza "Alaņija".

Pagājušajā sezonā RFS virslīgas čempionātā ieguva sudraba godalgas, bet "Metta" bija devītā desmit klubu konkurencē.

"Metta" jauno virslīgas sezonu 13. martā sāks ar maču pret "Liepāju", bet dienu vēlāk RFS tiksies ar "Valmieru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!