Jūrmalas "Spartaka" un futbola kluba RFS "Optibet" Latvijas futbola virslīgas cīņā Jūrmalā pirmdien viesi atspēlējās vien mača 89. minūtē, izglābjot punktu.

"Spartaks" savā laukumā spēlēja neizšķirti ar RFS – rezultāts 1:1 (1:0).

Jau 11. minūtē, izmantojot vārtsarga Daņilo Kučera kļūda, mājiniekus vadībā izvirzīja Ariagners Smits, kuram tie bija trešie vārti čempionātā.

Atbildes vārti no stūra izspēles bija jāgaida 78 minūtes, kad Vitālijs Jagodinskis no gaisa ar kāju trieca bumbu vārtu kreisajā pusē – rezultāts 1:1.

Pirmajā riņķī abu vienību cīņā Rīgā mājinieki bija pārāki ar rezultātu 4:1.

Arī "Jelgava" mājās ar "Metta" fiksēja neizšķirtu – 2:2 (1:1).

16. minūtē viesus vadībā izvirzīja Raimonds Krollis, bet rezultātu 32. minūtē izlīdzināja Jurijs Zaharkivs. Abiem tie bija piektie vārti šosezon.

Savukārt 78. minūtē Andris Krušatins tomēr izvirzīja vadībā mājiniekus, taču mača kompensācijas laika pirmajā minūtē izlīdzinājumu panāca Emīls Birka.

Pirmajā aplī Rīgā ar rezultātu 1:0 uzvaru svinēja "Metta".

Tāpat "Daugavpils" stadionā "Celtnieks" bija spiesta atspēlēties un spēles nogalē panāca neizšķirtu pret "Tukums 2000"/TSS – 1:1 (0:0).

Debitanti vadībā izvirzījās mača 47.m inūtē, kad precīzs raidījums padevās no "Spartaka" izīrētajam Pemam Deljopam Semjuelam. Taču 78. minūtē rezultātu izlīdzināja Marko Regža.

Pirmajā riņķī Tukumā pārāki ar rezultātu 6:0 bija Daugavpils futbolisti.

Vēl pirmdien "Valmiera" savā laukumā tiekas ar "Ventspili", bet "Liepāja" "Daugavas" stadionā uzņem līdervienību "Riga".

Virslīgas līderpozīcijās ir "Riga", kas pēc 11 mačiem iekrājusi 30 punktus. Par diviem punktiem mazāk 12 spēlēs ir RFS, un trešo vietu ar 18 punktiem 11 dueļos iekrājis Jūrmalas "Spartaks". 15 punkti ir "Ventspilij" un "Valmierai", bet "Jelgavai" ir 14 punkti 12 spēlēs. Tālāk ar 12 punktiem 2 mačos ir "Daugavpils" un "Metta", 11 punkti desmit spēlēs ir "Liepājai", bet "Tukums 2000"/TSS ticis pie četriem punktiem 12 dueļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!