Foto: AP/Scanpix/LETA

Aci pret aci tiekoties divām rietošām superzvaigznēm - Lionelam Mesi un Krištianu Ronaldu, paraugspēlē Saūda Arābijā uzvaru svinēja Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

PSG ar Mesi, Neimāru un Kilianu Mbapē priekšgalā ar 5:4 (2:2) uzvarēja divu Saūda Arābijas klubu - "Al Hilal" un "Al-Nassr" - veidotu komandu, kuras kapteinis bija Ronaldu.

Mesi šajā mačā atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem, kamēr Ronaldu izcēlās divreiz. Tieši argentīnietis pēc filigrānas Neimāra piespēles jau trešajā minūtē atklāja rezultātu.

Šī, iespējams, bija pēdējā spēle, kurā aci pret aci tikās Mesi un Ronaldu - vieni no visu laiku spilgtākajiem futbolistiem. Pēc Mesi vārtu guvuma atbildi nepalika parādā arī Ronaldu, kurš pēc PSG vārtsarga Keilora Navasa pārkāpuma soda laukumā 34. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu.

Savukārt 43. minūtē Markinjušs atkal vadībā izvirzīja Francijas klubu, turklāt mirkli vēlāk Neimārs netrāpīja 11 metru soda sitienu. Savukārt īsi pirms pirmā puslaika beigām Ronaldu rezultātu uz tablo līdzsvaroja - 2:2.

Otrajā puslaikā komandas guva kopā vēl piecus vārtus, taču tā laikā gan Ronaldu, gan Mesi laukumu atstāja. Šī Ronladu bija pirmā spēle pēc pārcelšanās uz Saūda Arābiju. Pagājušā gada nogalē viņš ar skandālu atstāja slaveno Mančestras "United" un parakstīja ienesīgu līgumu ar "Al-Nassr".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!