Foto: LETA

Latvijas čempionvienība futbolā "Riga" FC piektdien dosies uz Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) lielāko pilsētu Dubaiju, kur 45 dienu laikā aizvadīs vairākas pārbaudes spēles, ziņo klubs.

Pusotru mēnesi ilgās treniņnometnes laikā klubs aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. Iepriekš plašākai publikai bija jau zināmi Krievijas premjerlīgas līderu Sanktpēterburgas "Zeņit" plāni, vienībai ar Latvijas klubu tiekoties 21. janvārī.

"Riga" tagad atklājusi, ka 27. janvārī spēlēs pret Krievijas vienību "Krasnodar", 31. janvārī tiksies ar Soļigorskas "Šahtar" no Baltkrievijas, 3. februārī spēkosies ar Taškentas "Pahtakor", 11. februārī – "Ararat", bet 15. februārī – ar Maskavas "Rodina".


Krievijas premjerlīgas vienība "Krasnodar" šobrīd turnīra tabulā ieņem septīto vietu, bet "Šahtar" un "Pahtakor" ir attiecīgi 2020. gada Baltkrievijas un Uzbekistānas līgu čempioni.

Savukārt Erevānas "Ararat" šobrīd atrodas Armēnijas futbola līgas pirmajā pozīcijā, bet "Rodina" ir Krievijas trešās augstākas līgas komanda, kas uzskatāma par "Riga" FC sadarbības klubu.

Futbola klubs "Riga" 2020. gadā trešo reizi pēc kārtas triumfēja "Optibet" virslīgas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!