Foto: F64

Latvijas futbola klubs "Riga" FC trešdien aizvadīja pārbaudes spēli pret titulēto Krievijas klubu Maskavas "Spartak", ar kuru nospēlēja neizšķirti.

Spēle noslēdzās 0:0 (0:0), nevienai no komandām negūstot vārtus.

Latvijas klubs spēlei izvēlējās teju optimālu sastāvu, pamatsastāvā laižot bijušo Leverkūzenes "Bayer 04" pussargu Vladlenu Jurčenko, Vācijas bundeslīgā spēlējušo Tanosu Pecosu, kā arī citus leģionārus. No vietējiem spēlētājiem pamatsastāvā devās vien vārtsargs Nils Puriņš, kā arī aizsargi Antonijs Černomordijs un Raivis Jurkovskis.

Galvaspilsētas klubs Apvienotajos Arābu Emirātos aizvadīto pārbaudes spēļu laikā sakrājis divas uzvaras, divus neizšķirtus un vienu zaudējumu.

Pirms spēles ar "Spartak" vienību klubs sociālajos tīklos publicēja īpašu video, kurā pie "Mercedes" džipa stūres atkal sēdās galvenais treneris Torstens Finks, izaicinot sarkanas krāsas "Ferrari" automobili, kas klipā pārstāvēja "Spartak" komandu.

Maskavas "Spartak" ir Krievijas premjerlīgas titulētākā komanda, kas pašmāju sacensībās uzvarējusi 22 reizes, kā arī sasniegusi UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu. Pašlaik uzsāktajā premjerlīgas sezonā, kurā tiek ieturēts ziemas pārtraukums, "Spartak" gan ieņem tikai devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!